marți, 27 mai 2008

Muviz

Vineri a fost trupa de baieti in vizita la P., asa ca io m-am plictisit gruaznic si m-am dus cu tatal lui P. la videoteca (ma amuza termenul, pentru ca iau dvd-uri, nu casete video) si am pus mina pe primele 4 filme de la sectiunea comediuare romantice, cu o exceptie. Ca na, domnul tata lui P. ma astepta in masina si nu doream sa ma streseze ca ii stric seara:)

Stiati ca la The Graduate exista o continuare? Uel, un fel de continuare, dar orisicitusi, o continuare, anume asta ; mie mi-a placut. A, doar o sa trec in revista titlurile filmelor vazute, ca mai mult nu. :)

Must Love Dogs e misto, iar Shall We Dance are spre final o imagine fer-me-ca-tua-re cu Richard Gere in costum negru, camasa alba, papion si un trandafir cu floarea cam in dreptul pieptului cred (adica tine trandafirul in mina, cu floarea in sus, aproape de corp), in timp ce urca pe niste scari "automate" (sau cum se cheama scarile alea care urca singure, sau coboara)...

Good Bye Lenin! m-a nostalgizat vag (dont ghet mi rong!) si coloana sonora mi s-a parut asaaaa de cunoscuta, desi eram super sigura ca n-am mai vazut filmul. Pina cind mi-a susurat in urechiuse o bucata fix din Amelie, fix idema adica. La care am racnit am stiut eeeeu! Ma rog, muzica e opera lui Yann Tiersen, care e si-n Amelie, da chiar asa? :))

Duminica seara a fost Geisha pe pro7, interesant. Mi-a placut iar sa recunosc voci, domnu Nobu este reverendu Camden din al saptelea cer, Sayuri insasi era Gabrielle Solis din nevestele disperate etc. :)

Aseara am servit pe sat1 My big fat greek wedding, care este bestial si desi l-am vazut de circa 288 de ori si-l avem si pe dvd, tot mi-a facut placere sa-l revad si sa ma hlizesc la el grupa mare. Pe kabel1 era partea a 3a din the naked gun, dar am ratat inceputul, asa ca a ramas asa.

Vizionare placuta!

2 comentarii:

  1. doamna, cam multe filme deodata, asa procedati voi??

    RăspundețiȘtergere
  2. uite ca nu stiam de continuare, desi sunt reticenta, the graduate e cult classic, dustin si garfunkel, come on..
    good bye lenin fu dragutz, dar nu minunat.

    shall we dance daa! mai-mai sa ma duc la lectsii de dans dupp'aia, hot :)

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog