miercuri, 14 mai 2008

Ce patesti daca cumperi* carti

Am frecat-o azi prin siti si am intrat si intr-un anticariat de unde am facut la viata mea niste achizitii memorabile. Uitindu-ma pe-acolo, am dat de-un Bukowski si l-am cumparat.
Dupa ce-am platit, m-a oprit un nene pe strada in timp ce rasfoiam cartea si m-a intrebat:
-Pot sa va intreb ceva?
-Ziceti.
Pe cetatean il stiu de cind sint in oras si faceam pe chelnereasa si l-am mai vazut de x ori si dupa si nu mi-a dat fodata fo impresie ca ar fi normal tare.
-Daca ati fi abuzata fizic de cineva, ati putea sa mai traiti in localitatea in care s-a intimplat evenimentul, chiar daca persoana agresoare a decedat intre timp?
-...
Mi s-a parut ca poate n-ar fi chiar o idee betonela sa ma intind la discutii, iar m-am uitat in carte.
-Eu am fost abuzat sexual cind aveam 14 ani si ma mut!
Cetateanul are spre 50 de ani.
Am ajuns amindoi in dreptul unui magazin de ceai.
El a dat bonjur vinzatorului si i-a racnit:
-Pot sa mai traiesc in orasul in care am fost violat cind aveam 14 aaaaaaaaaaani????
Eu am prins viteza si cind intram la loto, am auzit harmalaie pe strada. Ma gindesc ca vinzatorul amenintase ca cheama politia.

PS ne-la-obiect am o burta uriasa, negravida, in curind o sa mi se vada mai degraba burta decit tsetsele din profil... Am probat un brat de blugi si pocneau cam toti si ma gindesc sa mai stau asa, ca poate se toceste slanina. Si in mai putin de o luna sint in concediu si e vara si vai de mine cum o sa fac fatsa presiunii atmosfericeeee....
Presimt ca voi fi aia cu burta cea mai solida, desi restul gagicilor prezente (afara de inca una) au devenit mamici de foarte curind...
In plus, m-a lovit o pasiune, sa-mi iau bluzite mega modernistice, anumea cu cureluse-cordonele supt tsetse si burta larga, deci de gravide clar. Dar m-am aptinut, mi-am luat vag drepte, calcindu-mi pe inima. Vinzatoarea m-a asigurat ca totusi port 36 la camasi. Fir-ar sa fie magazinu zero care vinde nadragi numa pentru supermodele cu cracii pina-n git. M-am siptit o pitica.

V-am salutat.




*cacu e cacufonie?

2 comentarii:

  1. http://www.monpharmacien.fr/catalog/Somatoline+Ventre+et+Hanches,+Ca+Fonctionne!
    De-asta vreau sa-mi iau, dar mi-e teama ca burta mea devine dependenta!
    Cica functioneaza!

    RăspundețiȘtergere
  2. io zi' sa nu ma' cumperi carti. sau daca nu te poti aptine, barem baga-le-ntr-o punga de piata, de 'irtie, sa nu se vaza.

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog