sâmbătă, 13 martie 2010

Senzational!

N-am mai pus de ceva timp vederi si asta nu pentru ca n-am primit sau nu mi-au placut, ci pentru ca n-am apucat. Sper sa ajung la zi si cu ele si cu timbrele, desi nu stiu cind.
As dori sa precizez si ca am primit flori de 8 martie (niste lalele foarte faine care ma rog is pe duca acuma) de la P., dupa ce l-am prevenit ca daca vine acasa fara flori o imbulineaza nasol de tot. Plus ca tot in aceeasi zi a venit si pisicaconi sa-mi zica LMA si sa-mi dea si ea un buchet de purici (pe care l-am refuzat politicos), deci a fost o zi pe cinste.
Ce n-am mai apucat iara sa scriu este ca acu doo saptamini miercuri ne-am dus la muzeul Casa Bibliei unde era o expozitia cu Ierusalim si Iudeea, faina foc, n-am timp sa zic acu mai mult. Miercuri acum am fost la Georges Seurat, betonel. Nu am cumparat vederi de la nici unele din astea doua caci prea scumpe.
Prietenii mei vechi din Constanta vor sa cistige o masina si-au nevoie de un click la linkul asta si ar trebui sa va apara un cod pe care sa-l scrieti acolo si gata. Pliz macar o data (ideal ar fi o data pe zi, hihi), ca finca daca ei o sa cistige, m-au anuntat ca-mi dau o bere care tre sa zic in conditsii de somaj in care ma scald, nu se refuza. Deci considerati ca-mi dati mie o picaturica acolo.
Diseara daca ma tin nervii fac doo saptamini de cind n-am fumat. OMG. Decit oleaca pasiv, da chiar nu se pune.
Ieri un nene doctor neurolog mi-a pus diagnosticul RLS care e restless legs syndrom si nu se moare de la el, stati linistiti. :)

Postul asta se cheama cum se cheama nu pentru ca fac si gimnastica de vreo saptamina, ci pentru ca n-am putut sa nu ma laud lumii intregi cu ce-am primit azi:





Explicatia: am primit un plic cu numar de inregistrare si mi-am zis hm ce dubios, doar eu am scris in profil ca pliz nu trimitets in plic! Am desfacut plicul si inauntru era alt plic pe care era lipit un post-it cu numarul de inregistrare si mi-am zis vai cit tupeu adica sa inregistrez un plic? Pina m-am prins ce plic este si era sa ma lesinez de emotie. Iuhu!

LE Aicisa este un site cu maximum card-uri/maxi-card-uri. Vedeti comentariul 3 din josul postului pentru mai multe linkuri.

11 comentarii:

  1. Zambilutza aiurita, sa mor detz mintz dacam intzeles ce erea cu plicu ala, daca e altceva decit ca in el erea cartolina cu menora.

    Alfel, bun intzeles ca am dat click si am bagat codu ala, la Constantza dumitale si o satz zic in total cite puncte tzam adus IO, de restu nu bag minan fok.

    Domne, esti tare. Si gimnastica, si fara tzigari, si cu teste, m-ai innebunit, devii modelul generatzional al tinerei europene, apasata de vremuri, dar care nu se lasa. Tzine-o tot asha. Daca, in the process, imi mai spui ca ai si slabit, am terminat-o cu tine, ca e din cale-afara. Si prea multa virtute strica!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi de RLS. Nu stiam ca exista, dar explica niste chestii.

    Si mie mi s-a parut misterioasa faza cu plicul.

    RăspundețiȘtergere
  3. aici este un site:
    http://bridge-maximumcard.blogspot.com/
    o sa-l pun si in post, daca nu uit.

    vera, LP,
    se vede treaba ca n-am esplicat clar:
    de la nenea din Belgia eu azi am primit doua plicuri, unul in altul, si nici o vedere. fapt fuarte dubios, daca plicul dinauntru nu ar fi fost ala cu menora in stinga, menora ca timbru si stampila cu menora, care e un fel de raritate asa, adica ceva mai greu. in fine, e un plic omagial si nenea mi-a facut o mega mega surpriza trimitsindu-mi asa ceva, fiindca mi-a citit profilul, unde scrisesem (mda, momentan se mainteneste siteul, nu pot sa ma citez, in fine scrisesem ca orce cu evrei pliz nu va sfiitsi). e-adevarat ca incalca regulile si ca nu e vedere, da pen mine e ca si cum ar fi.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Maximum_card
    http://en.wikipedia.org/wiki/Maximaphily
    http://www.mccraze.blogspot.com/
    http://www.website-analyst.co.il/lucdesk/mcards.html
    http://www.maximaphily.info/
    http://www.adminware.ca/esg/esg-glossary-m.htm

    Plicul meu n-are cum sa fie o maxi-card, pentru ca nu e o card in the first place. dar e foarte aproape. in fine. :)

    vera,
    mersi de click si de incurajaruri. de slabit deocamdata ma tem caci nika. bine, si doo tiramise bagate sapt asta si semintse girla.
    ps cu testele stau fuarte suptsire, ca sma esprim fff eufemistic. mai precis az n-an facu decit un inceput de test si-apoi m-an dus de control in oras. da n-am fumat deci is tare! :)
    ma rog, am vb c-o fatuca de lucra acolo si mi-o zis ca testele e mega izi. iara ma rog, asta nu-i musai un motiv de culcat pe-o urechiusa. sa videm sa videm.

    LP,
    :) sa-ntreb cine esti? sa nu-ntreb? :)
    eu citisem pe net de RLS si mi s-a parut dubios sa ma duc la doctor sa zic uite nenea io am citit si creca am. adica putea sa-m rida-n nas, hai mai fata du-te de-aici. da io m-am cautat mult la doctori din cauza de mega oboseala in timpu zilei si nu i-a venit nici lu specialistu lu peste ideia sa ma-ntrebe papushe da cu piciuarele cum stai? ma rog, (tare tare mult dupa cum se vede) ma consider cumva o esheptsie, considerind contsinutu broshuricii, ca cica in genere RLS apare la vriste ceva mai inaintate.
    culmea, pretina mea turca are si ea si neamu ei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vio, nu ne cunoastem, dar am ajuns pe blogul tau de pe blogul lui Suzi si am ramas fiinca-mi place.

    Multumesc de explicatii. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. LP,
    multsam si eu de precizare.
    bine-ai venit sau bine-ai ramas! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. putina lume le mai intelege azi tainele filateliei!
    putini si demni de admiratie cei initiati! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. rebelu a mai adaugat pe mail:

    "se cheama " plic prima zi "- imaginea de pe plic se regaseste pe timbru si pe stampila.
    si nu sunt chiar pe toate drumurile! bravo!"

    RăspundețiȘtergere
  8. merg şi foto?
    cu sinagogi or smth?

    RăspundețiȘtergere
  9. alice,
    mersi de vizita! :*
    nu stiu sigur daca inteleg intrebarea ta: pe mine personal ma pasioneaza cam toate chestiile, pot fi si foto, nu numai vederi, dar discutia incerca sa fie despre un site de pe care se trimit vederi de la unii la altii si uneori si plicuri, in mod exceptional. :)

    dar pe raftul meu cu autori evrei si carti despre Israel din biblioteca incap si poze. sau pe perete! :>

    >:d<

    RăspundețiȘtergere
  10. eu m-am agăţat de ceea ce te pasionează , am şi eu pasiuni de astea, de ex pt străzi, lucruri vechi

    dacă se mai ţine şi anu' ăsta expoziţia filatelică o să-ţi caut cartoline cu ce vrei tu. o vreme eu căutam scrisori de prin anii '20, '30, ruseşti şi le-am găsit:D
    am plecat fericită ca un copil mic

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog