joi, 18 martie 2010

Cum vine treaba

Cind am vint acasa de la interviu, plina de bubi la picioare de la mirificii pantofi, mi-am zis daca nu plec de-acasa, or fumez, or ma-mbat, care nu tsineam. Asa ca am plecat in tirg. Intii m-am dus la clubu de someri si le-am zis ce mare brinza am facut, apoi m-am dus la haladuit prin magazine, ca asa e cind n-ai bani, te loveste shopincu!
Ei si ma holbam eu la niste diverse cind apare o familie cu un copil de vreo doi ani juma. Nu m-am prins daca domnul insotitor era tatal or bunicul, orisicitusi pe copil il cheama Marlon !!!!!!!!!! si nemtsii au o pronuntsie a lu r fuarte ciudatsica sh copilu ala se baga prin tuate coltsurili sh domnu ala tot striga dupa el maaaaaaarlon! maaaaarlon! maaaaarlon! Acu an vazt o poza cu marlon brando si o pisica si mi-am amintit.

Ieri P. s-a dat lovit la vizita la muzeu si eram si eo obo, da' m-am dus, daca tot eram in tirg. Si nu mi-a parut rau. Am fo la o expozitsie la Muzeul Evreiesc cu tema asta.
Pe malu (Bahluilui) Mainului era un nenisor de-al nostru cred, care cinta aceasta piesa la acordeon. Epocal! M-an rinjit prin tots porii (da, io pot sh asfel de chestii). LE N-are decit 50 milioane de vizionari piesa! Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! \:d/

Acu ezit daca sa ies la un gioghing or sma culc. Or amindoo. Afara-i suare sh fremos. OMG 17 grade!!!!!!!!!!!

2 comentarii:

  1. vio, aviai pantofi noi?
    Mi-a placut mult postul asta.
    Ma duc sa vaz ce pesa ne pui dta aici, cu catralioane de ascultatori.
    Maaarlon! Maaaaaaaaaaaaarlon! (ce parintzi nenorocitzi, vai de capu baietului, tzi dai seama ce-ar fi patzit in Romania, daca era copil acum vreo 25-45 de ani!)

    RăspundețiȘtergere
  2. vera,
    fix la asta m-am gindit si eu, ce minte po sa ai sa-i pui numele Marlon! ma rog, na, io intseleg ca actoru sh admiratsia sh blabla, da te mai gindesti si la lumea in care traim. plus ca io ma gindesc ca marlon e direct batrin. parerea mea. or adult, poftim.

    n-aveam pantofi noi, culmea e ca-s cam razpurtats de-acuma, da m-au ucis literalmente.
    si azi am luat cisme si m-au chinuit si alea. acu ma bucur ca nu mai am prestatsii din astea gospodaresti in urmatuarea periuada.

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog