miercuri, 24 martie 2010

Anunts in felu lui znob

Mi-a esplicat Suzi de curind ca degeaba ma dau eo znuaba, ca nu se mai puarta znobizm din asta cu muzee, asa ca azi ma duc la club! Ntso, nu la clubu somerilor, adica de aici va scriu, da doream sa anunts blogosfera ca in caz ca se mai comenteaza frenetic la postu cu Proust (ceea ce sper), o sa fiu acasa abia la o bucata de seara tirzie, sa le aprob.
La noi e primavara, asa ca ma plimb cu P. prin tirg, bagam o supa si-o inghetata si-apoi la club, cum ziceam. E o domnita Alice Sara Ott care o sa se produca.

2 comentarii:

  1. Snobismul cu muzee se poarta, asha cum s-a purtat intotdeauna. Desigur, nu ma pot exprima despre Irlanda, vorbesc despre vechiul continent. Si, daca te duci din sincera curiozitate si interes onest fatza de cultura, nu se cheama snobism, imi pare rau sa o contrazic pe suzi asha misheleshte.
    Vazui Clubul la care mergi, dar nu vad care e programul concertului, asha ca ashtept post nou, in care sa ne povesteshti.

    RăspundețiȘtergere
  2. inseamna ca io is snob. mare de tot! nimic nu-mi place mai mult decit sa stau ore in sir intr-un muzeu fie el de geologie, stintele naturii sau pictura contemporana!

    e clar nu ma mai fac bine. o sa fiu un snob mare toata viata!

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog