sâmbătă, 27 februarie 2010

Vederi neoficiale de pe batrinul continent

Vederile neoficiale sint alea pe care nu le primesc cu cod de inregistrare pe postcrossing, ci se mai indura cite cineva si trimite asa fara motiv:) sau fac schimb direct pe site (adica ma duc pe profilul cuiva, ii scriu mesaj si-i zic salut am vazut ca-ti place vederea x pe care am trimis-o io. intimplator mai am una, o vrei? daca da, da-mi adresa. ps io o vreu pe aia din colectsia ta, pliz, iaca adresa mea, papa.) Modul asta de schimb se chema la inceput "private swap", acum mai nou ii zice "direct swap". Cu alte cuvinte, ce de-a multe evenimente am trait deja pe site, si inca nu-s inscrisa de doua luni! :)


Prima a fost un schimb organizat cu Doro, dar asta nu inseamna ca stiam ce voi primi! :) Mi-a placut super mult si am si purtat o discutie lunga ca adica de ce el tsine miinile la cap si ea la genunchi?! Plus ca el are scaunel si ea nu. Din fericire, nu am salvat logul, asa ca va scutesc de aceasta lectura. :)
In plus, habar nu aveam ca Ginditorul avea gagica, parol! Si cred ca nu-s singura! Iaca dovada aici!
Aici este un muzeu virtual in care puteti vedea, printre alte exponate, si Ginditorul si perechea lui (dind click pe "more info / 3d", puteti invirti statuile, mie mi-a placut foarte!).


Pe a doua mi-a trimis-o Liviu, s-a gindit el ca n-o sa ma astept sa-mi trimita din Bucuresti o vedere cu Iasi. E drept! Am fost surprinsa! :) Mersi. PS Ts-ai terminat saitu? :D


Ultima a venit de la Suzi, nu stiam ca-mi trimite, asa ca n-am avut cum sa nu fiu surprinsa, nu? ;) Fiind io fana Simpsonii, a venit la fix! Plus ca s-a semnat si Homer pe verso. :)

Cam atita din Ioropa diocamdata!

5 comentarii:

  1. trebuie sa recunoastem ca el e ginditorul! femeia lui e si ea pe acolo cu o " atitudine aparent relaxata si chiar visatoare "! daca gindeste o mascheaza bine! :)

    http://www.enciclopedia-dacica.ro/civilizatia_daca/ginditorul.htm

    RăspundețiȘtergere
  2. nu este din Ieuropa,este din bucuresti si este un link ce merita verificat :

    http://www.apmnir.ro/map.php

    RăspundețiȘtergere
  3. rebelu,
    ce atitudine masculina! :PP
    vezi si site-ul pe care l-am postat la tine la comentarii si l-am editat si in postul asta, ascuns sub aici scris italic. :)

    mihai barbu,
    dragut site! mi-a placut. dar unde-s sinagogile (daca o fi mai mult de una... parca da)?

    RăspundețiȘtergere
  4. ti-am raspuns si la mine: daca nu erau moluri pe vremea aia? :)

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog