sâmbătă, 6 februarie 2010

Little Miss Sunshine

Cred c-am auzit de filmul asta la vremea lui, da' nu m-a pasionat, pentru ca oricum mergem extrem de rar la cinema (in ultimii ani am fost doar la The Simpsons si Dragoste in vremea holerei*, inainte mergem mai des, acum e departe cinematograful/ele, masina nu, banii nu ma dau afara din casa etc.) si apoi am uitat de el, pina acum o saptamina, cind l-am gasit la niste prieteni pe DVD, l-am imprumutat si l-am vazut aseara, rozind un castron de semintse de floarea soarelui.

Nu vi-l povestesc deloc, vreau doar sa-l recomand, pentru ca mi-a placut chiar mult. Bine, intii m-am dat de ceasul mortsii sa-mi amintesc cum ii cheama pe aia din coloana sonora, norocul meu ca mi-am dat seama destul de repede, ca altfel trebuia sa ma-ntrerup si sa ma documentez si m-as fi ofticat ca am uitat, da' altfel numa' la asta m-as fi gindit tot filmul. Adevarul e ca la vrista mea nu prea mai reusesc sa tsin minte nume de formatsii, iar daca performantsa asta imi reuseste, atunci confund intre ele un brats... cum ar fi Blue October, The Editors, DeVotchka... nu ca aceste formatsii n-ar merita sa fie tsinute minte separat, dar se pare ca neuronul meu se revolta si se apuca de mixat. Daaar aseara s-a-ntimplat o minune si da, DeVotchka erau! Acu' am vazut si-un videoclip pe net, ma rog, cu secventse din film, vocalu Nick Urata extrem de suicidal in voce este foarte chipesh dupa parerea mea! :)

Ioti ci sait mistocuts au DeVotchka!


*Am uitat, ultimul vazut e Confessions of a Shopaholic, destul de frectsie, l-am vazut in Konstanz cu Luisa cu z.

LE P. si-a amintit ca m-a dus la codu lu da vinci! deci inca unu film la cinemau, vai ce plimbata sint! :)

4 comentarii:

  1. Mi-a placut si filmul, si mai ales muzica :)

    RăspundețiȘtergere
  2. O, ma biche, ce vremuri :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie mi-a placut mult filmul, vazut tot acasa, da' acu' vreo doi ani, cam pe vremea asta, parca (memoria joaca feste dupa o varsta :)); in schimb, nu mai tin minte coloana sonora: m-ai facut curioasa :)

    RăspundețiȘtergere
  4. iara scuze de-ntirzierea cu care raspund.

    sideris,
    ma bucur, iaca sintem doua:)

    luisa cu z,
    az eram la libanej sh ma gindeam iote tu cum trece tinpu... :)

    storyteller,
    ma bucur sa te revad pe aici! :)
    am vazut intre timp filmul de 3 ori... si nu m-am plictisit... dar ar cam fi cazul sa-l dau inapoi totusi.
    acum sint si eu curioasa daca l-ai revazut, ca sa-tsi amintesti coloana sonora:)

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog