joi, 18 februarie 2010

Ce vraji a mai facut Vio la computer

Da, am mai avut un titlu din asta, da' mai acu ceva timp, deci im dau voe sa-l reiau.

N-am mai scris pe aici ca de cind fara mindrie ma scald in somaj ma duc luni marts mercur in Frankfurt ca sa invats sa-mi scriu CV si sa conpun scrisorele de intentsie. Da, asa-i, invats greu si e si obligator sa ma duc, ca daca nu, ma penalizeste.

Actsiunea incepe la 8 jumate, asta-nseamna ca tre sa plec de-acasa cam pe la 7 juma... in fine, am intirziat in disperare, is cea mai intirziata din peizaj, asa ca mi-am zis firar (!) sa fie ia sa ma trezesc io la un 6, 6 si ceva, mai maninc, mai ma spal (uneori doar!), prepar straitsa.

Ei, martsi mi se parea ca mai am juma de zi pina trebuie sa plec, asa ca m-am proptit putin sa-mi halesc tartinele cu ceai in fatsa conputerului. Cum pe net nu misca mare lucru, m-am dus nitselush pe un sait cu birfe cu vedete care se cheama dlisted punct com sh de-acolo am dat un mic click eronat sh tsac, un virus. M-am ingalbenit vag, mi-am zmuls citeva fire de amoru artei, spre seara i-am povestit patsania lui P. care a reparat computerul. Ah ce frumos.

Ieri nu s-a-ntimplat nimica deosebit, azi am zis sa-i mai dau o sansa lu dlisted. Zis si facut. Iara virus cind am dat click pe un articul extern, caci imi trebia fuarte tare informatsia! De data asta n-am mai stat sa ma reabiliteze P., ci am antivirusat io de-o mie de ori aproximativ si-am scos buba.

Apare P. acasa, ii povestesc ca uite tu nu mi-a ajuns marts, mai me-a trebit sh az. El zice ia sa vedem ezact cum se manifesta virusu ala! (martsi s-a manifestat ca imi inchidea brusq browseru, azi nu s-a mai manifestat ca l-am vazut ca l-am luat (se deschidea un fisier .pdf inexistent si m-am apucat de curatsat urgent))
Ei, P. zice mai stii exact de unde l-ai luat? Io: clar, ca n-am apucat sa dau decit un click in pagina aia si aia am fost. Cautam noi impreuna, iote aici! P. tsac click, virusu si el prezent.
Dupa care a reluat operatsiunile de bibilit la computer si acu scriu cu mare mindrie acest post foartenteresant.

Partea proasta e ca sufar dupa dlisted ca un ciine sh o frecam intens pe saitu ala, aveam incredere in el sh acu sh-a batut joc de filincurile mele.

Se tu.

3 comentarii:

  1. apar si eu, la spartul targului. cauta in google reader feeds la dlisted asta si nu mai trebuie sa clickuiesti pe site. daca or avea. ca poate nu au, ca sa fie siguri ca iei virus si dumneata, si altii. nici nu vreau sa tin minte despre ce site vorbesti:)

    RăspundețiȘtergere
  2. vio,

    inima mea singereaza pentru tragedia pe care o traieshti. Asha ca simtzesc nevoia grava sa zic o vorba buna, dar si de approach pozitiv a situatziei: cu sigurantza exista site-uri similare aluia pe care nu mai poci dta sa-l fregventezi, just look for it.
    Uite, na, o birfa de la mine: Morgan Freeman umbla cu mina in bandaj, de cind a avut nush ce chestie la mina acu citeva luni. Ha? tare, nu? Hai, ca pe azi te-am satsifacut cu birfe de showbiz.

    RăspundețiȘtergere
  3. Monica,
    nu mai folosesc de acush doi ani readerul si m-am invatat fara el, ma simt mai bine asa:) (desi ma tenteaza uneori sa ma intorc la el). Da' mersi de sfat. Virusii nu erau in dlisted, erau in linkuri din dlisted, pe care eu am dat click. Adica dadeam de mult timp si iaca acu, mai nou, nu mi-a mers ulciorul.

    Vera,
    mersi de informatsie:)
    Poate ma dezadictez olea, na. Mai pun mina pe-o carte, pe-o revista :))

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog