marți, 13 octombrie 2009

cu shefu long lav storii*

la servici avem in spatele "tejghelei" un fel de comoda (??) cu 8 sertare, in ala din stinga sus stau faxurile de la centrala si alte cacaturi primite prin posta care ideal e sa le citim tots.
sinbata an rascolit pe acolo plictisinduma si an gast o epistola de la global refound (?) (aia care its da tva inapoi, daca ai dreptu sal ei) adresata lu shefu, ca este un seminar pe 19 la nuj ce hotel, daca vre sa inscrie pe cineva. de fapt e un seminar in doo parts, po sa te duci la tot, la primu or la al doilea. moca!!! (finca stem afiliats cu global aia si enteresu lor ca noi sa vindem cit mai mult la uameni care iau inapoi tva, ca iei iau comisiuane babane, nuts da napoi tot tva. its da o particica).
bon, an loa alea din sertar lean pus cu magnet la panou cu afise care dam cu nasu in el mereu cin intram in bucatarie, an lipit pe ele un biletsal cu draga shefu, pliz inscriema la seminaru 2. mersi bocu, as dori sa participez. a ta scumpa si draga vio.
a doa zi colegamea cea mai buna vinzatuare a scris si ea draga sefu si io si io si tot la al doilea.
apoi neam vorbit noi doo ce cul ne ducem la distractsie la hotel. P. mea zs fii antena sunal pe shef si zii ca tu ai fo prima (io er avind liber, colega vesna lucrind cu shefu si putind sash apere cauza.) da noi doo discutasam si asta, ea mea zs an mai facu seminarii din astea cacalau, daca zce decit una merge, te duci tu. bun.
az ajung la job. bilet la panou de onuare de la shefu: draga vio, o sugi (o pardon). dat fiin ca tre sa sa mearga la toooot seminaru (adica anbele) si nu puate decit o persuana, merge vesna si tu mergi la urmatoru, conplect. papa, shefu tau scunp vedealai cu sifilis (oooo)
man ofiliiiit, mo suna P. ian zs tu e posibel sa fi avut dreptate cu vesna si sa ma fi sapat pe la spate daaaar. io vb az cu shefu cin ma vad la doo.
dedeam cu aspiratoru si mea vinit ideia ia sa sun direct la global rifaund si sai intreb nu va suparats daca am inscris er pe cineva la seminar, mai po sa mai inscriu si az pe alcineva? gindit si sunat. ala la telefon, da nice o problema mai trimetets o data facsu, o bun mean zs io.
zioa a decurs mizerabel, cu vreo ora inainte dea vinii shefu incepusa sam scaza si creasca pulsu simultan da an zs taci tu puate antseles el eronat si o dam la pace.
intra shefu dam mina intra in bucatarie. io dupa el cu hirtiile facsele alea alea biletu de la el in mina. domnu shefuuu deci carei treaba?
el f bine dispus da deci cu cea mai mare placere te duci la urmatoru seminar.
da da io vreu la asta. si daca ej de treaba, schinbi o tura shim arenjezi liber, ca sa pot sa ma duc.
nu se puate.
da uite ca sar putea sa modificim in plan, sa faci tu, sefu diminiatsa...
a nu ca as avea sara nainte si imedeat dupa diminiatsa
a da an vb cu colega maroc care schinba tura cu tine duminica, faci mijloc si apoi diminieata deci nema stres
el: nu doresc.
io: da deci carei motivu care io nu ma duc acuma? (P. mea zs sa trag tare pe partea cu perfectsionare cacat seminar interes pentru job alte gogoritse din astea si daca el sa tsine batsos in draci insamna ca ma cam da afara, de aia nu vrea sa investeasca in je.
el: a nu nice un motiv si nu mai avem ce discuta
io: da atuncea ma inscriets pentru part 2 care orcum an ternat tura si ma duc din tinpu meu liber
el: nu ca tre sa te duci si la primu, ca primu e ceva tehnic si a doilea e frectsie si orcum is frectsie amindooooo deci nuts treba ce te agits
io. da shefu da io vreu ie moca ie tinpu meu inscriema
el: nu doresc
io: da po sal sun pe shefu tau sai spun asta?
el: da, po sal suni, mai ales cai in concediu, po sal suni si pe shefu x si pe shefu y, ca io sint aicisha shef de magazen si io decid! io daca nu vreu sa scriu faxu, nu scriu faxu!
io: bine shefu, deci im dai voe sal sun pe shefu tau sal derenjesc din concediu?
el: da
io: po sa sun de pe telefonu firmei?
el: da
io: imi dai scrisuarea sa ma inspir din ea la telefon?
el: nu (si o ia), e scrisuarea mea, scrie numele meu pe ea.

curu, dor facusam copie, da era acasa pe masa... ca ma gindisam io ca o sa fie cu cintec.
intre timp ploverashu meu rosh era fuarte da fuarte asortat cu fatsetu meu, colegamea maroc cind ma vazut eshind din bucatarie a zs ca fac atac de infract
sun pe shefu shefului. suna muuuult, in fine raspunde
ma scuzats ca va sun in conced, putets sa vb? stets in strainateu? (io cu gindu la bani mititica de mine)
ss: da, da oats ap
io: pi sa vedets problema, el nu vrea, io vreu, iontsaleg ca o trimete pe colega, no problema, desi sar putea arenja sa merg si io. da de ce num da voe sa ma duc la seminaru 2 in loc sa ma duc io in crisma sa beu?
ss asculta f atentiv, mantreaba daca shefu mai e acolsha, ii zic da, intru, ii dau lu shefu telefonu, pentru tine scunpete, shefu tau.
il ia si sa duce mai incolo in marele magazen sa vorbeasca. aud fara sa ma stradui cum ii zce aluia a nu musai tre sa faca si partea 1 de seminar da sigur o trimit la urmatoru seminaru cacatur din astea.
la urma sa saluta ei respectos unu pe altu.
shefu vine shim zce da deci te inscriu la seminaru 2 da nuts pontez orele.
io zc multsamesc frumos.

ma rog dupa aia o fo f intors mititelu, o ce man bucurat in foru meu interno interioristic. si anceput sa mio traga prin diverse metode si mai ma astept la deastea cel putsin in urmatuarele zle. da ian dato peste nas si man luptat cu succes pentru dreptu meu.
cam astai.

* fara semne din alea ortopedice de puntuatsie caci nan siptsito. si scuze de linbaju vulgaristic.

LE poza mea din colts santuarce cin ma prind cum so prind la loc, caci mea fost salvata deun cavaler din internet care mersi bocu aghen pe aceasta cale. io ma culc.

6 comentarii:

  1. Hiii, ce bou' e seful ala al tau! :( Da' bine ca nu te-ai lasat la el. Go, Vio, go :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ionuca,
    bou it is, indiiiid!

    alegzandra,
    nope, vesna a ramas neatinsa si intacta. ca ii cred si verziunea ei, ca shefu i-a bagat pe git seminaru, ca fiind ea cea mai veche in magazen si avind dreptu prima cum ar veni. e posibel sa mai fi si sapat nitsel, da n-am dovezi si orcum asta nu schinba caracteru bacilos (am auzit injuratura asta de curind, was für eine linke bazille!) al scunpului meu shef...

    RăspundețiȘtergere
  3. io to' zic ca nici Vesna aia nu fu usa de biserica.
    dar sa stai cu ochiul mare si timpanul curat, sa prinzi orice fluctuatie de tensiune si sa o arzi cind o sa fie momentul! acuma inteleg, n-ai dovada, dar dovada o sa pice ea in poala ta, ca musca. nu degeaba se tinea si el batos ca nu vreau io si d-aia.

    bravo!! doamna Vio merge la seminar!

    RăspundețiȘtergere
  4. april,
    tot ce se poate, ce sa zic. pe de alta parte, seful meu chiar se crede buricul pamintului, i-a zis lu marococare tot asa s-a dus in audientsa la sefu sefului, ca el nu tolereaza asa ceva!!! (cum ar veni te duci cu pira la altu)
    mie nu mi-a zis inca, mai ales ca i-am cerut voie, da nu po sa stii niciodata. deocamdata sintem in super relatii, da sint cam convinsa ca n-a uitat asa repede episodul in care l-am calcat pe bombeu.
    mersi de comentariu:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog