joi, 3 iulie 2008

Multeeeee

Cel mai si cel mai important este ca am facut cunostinta cu Shaun the Sheep care este o oaie super super meseriasa de care m-am amorezat pe loc si acu o urmaresc in aventurile dinsei impreuna cu Pink Floyd pe youtube si nu numai!
Ceea ce va recomand si voua, neavind alfel idee ce pierdeti (mor dupa expresia asta, da' de asta ati putut sa va dati seama pina acu!)



!
Iar daca gaseste cineva episodu in care o oaie sforaie de mai mare dragu, rog frumos a mi se daaa!

In rest, lu P. i-a trebuit sosete multe multe si scurte scurte care eu am avut liber si m-am dus in siti, unde am cumparat doo plovere si o bluzica. Pentru mine. :>

La job prestez mega angro luna asta (am 6 zile libere in total si-s solo in tura mereu) si n-am voie in general in tenesh sh alte chestii sportivistice. Cum adidasii negri la care a pus bot sefu ca ar fi ok mi-au facut o mica rana, am zis ieri nu-mi iau tocuri, da-mi iau cismele comode, iac-asa, ca dor e aere conditionate. Bun, am avut si sosete lungute pina spre genunchi. Ieri in zona Frankfurt a fost ca la un 34 de grade (nu exagerez din pacate). In plus, mai sint si nuj ce defectiuni la tren la orele de virf, asa ca de la erpor la gara centrala am facut 40 min in loc de 13.
Ei, azi am fost mai desteapta, mi-am pus tocurile in traista si am plecat in slapi! Cind am ajuns acasa, erau pe sub 20 de grade si ploa. Eu aveam bluzica noo si pantalonasi albi.

Ca sa ma reconfortez, mi-am zis merit o praji! Caci de mult n-am mai mincat ceva dulce (afara de after 8 da nu se pune ca-s cu menta si lamiie!!!)! Asa ca mi-am luat doua nebunii super aratoase de la brutarie si am venit cu limba scoasa sa le halesc acasa. Ca o mare doamna, le-am taiat in doo si i-am pastrat si lui P. Culmea e ca inca sint in frigi, pentru ca m-a luat de rau de la cit de dulci sint. Sint si bune rau, da o optime din praji aia te ajuta sa dai in diabet...
Mda, cam atit.
Da-n rest, toate bune si frumoase.
A, ieri am bocit relativ intensiv la filmul de mare tensiune de toate felurle (am io o bafta cu miuzicalurle, caci nu ma omor dupa ele) Yentl care mi l-am tras pe dvd (e un fel de a spune, caci l-am cumparat, iar P. a zis ca e un claaaasic! Vrei sa ne uitam la el? Nu, ca incepe Dr. House. Luzaaaar, detsol ai chen sei).

Toc tu iu in ogust!

8 comentarii:

  1. in ogast!?!!
    altreigiaz. si adica in alea 6 zile libere din luna asta, de ce nu poti vorbi cu noi???

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar asa...de ce nu scrii mai des???

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar asa, de ce nu scrii mai des? tot o oana.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vio, vio, du căm bec sunăr, plis!

    RăspundețiȘtergere
  5. o pipal pipal pipal!
    sint mega flatata de atita afectsiune!! daca se intimpla sa ma loveasca rau inspiratsia, mai scriu, cele citeva zile libere nu-s foarte relevante (ca adica nici in iunie nu v-atsi dat seama ca am stat 3 saptamini acasa, este?) :)

    aide ca va pup (abia am facut ochisori micuta de mine caci eram toropita si m-am adormit la tivi si sint emotsionata ca poate fac un pustiu de bine si ma uit in tavan la nuapte, care ar insemna dizastaaaar!!!)

    :*:)

    ps : chiar am doua oane cititoare? :D

    RăspundețiȘtergere
  6. se pare ca da. chiar ai doua oane cititore. Motiv dublu de bucurie.

    RăspundețiȘtergere
  7. confirm ca suntem doua si diferite si banuiesc ca amandoua majore si vaccinate :D

    RăspundețiȘtergere
  8. si inca una fidea evidamente! care se ascunde/tupileaza pe fire de internetzi.

    si intrerupem afectsiunea pentru a zicea ca eu cu doctor haus m-am decis sa ma marit, deci daca-l stie careva pe hugh laurie, sa-mi puna si mie o pila. va rog frumoooos.

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog