vineri, 4 iulie 2008

Matrimoniale

Tinara intelectuala, majora, calitati deosebite si rare, cauta pereche sau perechi de diverse secse cu atribute similare (vezi mai sus) pentru concert 19 iulie 2008, simbata, ora 20:00, in zona Frankfurt/Main, mai precis Dreieichenhain, intru emotionarea simultana (lacramat perfect legal, idem suspinat si suflat discret nasul in batista) la performarile clarinetistului si nu numai Giora Feidman.

Persoanele amatoare de senzatii auditive fabuloase sint rugate sa se iscaleasca la comentarii sau sa trimita o depesa la dovira at gmail dot com. Rugam grabire, timpul fiind limitat si riscind sa intre incetisor biletele in sac.

Pretul: intre 23,90 si 35,00 euri.

Anuntul este foarte pe bune pina in seara zilei de luni, 7 iulie, cind voi purcede in achizitionarea biletului, la 22:00 ora Romaniei!


>>>>> Aici <<<<<
puteti ciuli urechea la o mostra din virtuozitatea domnului. Plizdu!

PS P. m-a dat cu var ca cica nu-i place si daca doresc concert, n-am decit. Ca si cind asta m-ar tine acasa, come on!

Un comentariu:

  1. daca aș fi puțintel mai aproape, aș purcede la drum chiar acum. simt cum mi se rupe stomacul în două și-mi sar venele de la locul lor precum corzile când îl aud. nu știu alții cum sunt, dar eu îl adorez pe domnul feidmann și-i sunt fană :)
    de asemena adorez orice cântătură klezmeriană, cu clarinet sau vorbe în limba aceea pe care n=o pricep decât din doi în doi și numai dacă mă concentrez foarte.

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog