sâmbătă, 21 iunie 2008

Ce mai fac frantsujii

Titlul este, asa cum era de asteptat, relativ la oha, da' mi-a fost jena sa-l botez iar iutub sau imdb.
Cert este ca pe linga ca m-am uitat si am dormit la fotbal, am mai bagat si niste filme.
Mi-a placut mult doua zile in paris, ma rog faceam misto cu P. in masina caci poate mi-am luat un prono cu perizhilton :d.
Doresc s-o laud pe aceasta cale pe Julie Delpy, care face de toate-n filmu asta (actrita principala, regizuare, shcenarista, compozitoare (partial) etc.)
Plotu e simplu, cum zice pe coperta, ea frantuzoaica, el american (cuplu), vin din concediu de la Venetia si mai stau doua zile-n Paris inainte de-a se-ntoarce in State. Apartamentul ei e deasupra locuintei parintilor ei si mai are si-un motan.
Filmul este semi cretin, adica sint x situatii ca-n filmele cu prosti, la care eu aproape ca am ris cu lacrimi. Iar Adam Goldberg este absolut genial.
Recomand fierbinte. Julie Delpy mi-a placut si-n cele (cel putin) doua filme cu Ethan Hawke, Before Sunrise si Before Sunset, daca nu ma-nsel, si-acolo s-a bagat pe la scenariu si clar la muzichie.

Am mai vazut Diavolul se imbraca de la Prada, care mi s-a parut slabist rau. Ii lipseste tensiunea secsoasa:P ca ingredient, m-am gindit eu, aventura ei pariziana vine ca nuca-n perete, de nici ea singura n-a crezut ca face ce face. M-am ris decit:P la glumitele cind i se reproseaza ei ca e grasa.
In mod sigur n-o sa-l revad. Nu se compara cu alde brigitgionz.

Filmul pentru copii Narnia mi s-a parut ok el asa, da nu ma omor dupa genul respectiv. Am mai dormit nitel cind era mai palpitant si moare leul, dar fiind pentru copilasi, e clar cu hepiend. Si daca n-am inteles nimica, ce-are?

Am mai vazut Laws of Attraction care merge. Imi place despre Julianne Moore si face un cuplu foarte meserie cu Pierce Brosnan, parerea mea, logic.
Nu retin daca am mai scris aici de Paris je t'aime, care este un dvd cu mai multe filme scurte pe ele, cam toate foarte misto. Dvd-ul costa ca la 20 de euri, mi s-a parut scumpisor, ca mi l-as cam cumpara. Si cred ca e bun si pe post de cadou, ca e greu sa nu se nimereasca macar un scurtmetraj din ala pe gustu cui il cadorisiti (mie-mie-mie pls! :P).

PS Mosuletsu din King of Queens, Arthur, anume Jerry Stiller, anume tata real a lu Ben Stiller, are 81 de anisori. Strong!
E cam deprimant cind se termina concediul, parol...

Am visat ca murit Meat Loaf. Pardon. Si am cules o caisa dintr-un copac (tot in vis).

2 comentarii:

  1. ahhh, si mie mi-a placut Paris, je t'aime!! L-am vazut de vreo trei ori pe Canal +. Abia a doua oara am observat cum se leaga filmuletele :-))

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, Paris je t'aime a foarte fain, desi l'am evitat mult timp pe motiv de impresii ca ar fi siropos :D
    Daaaaar, ceea ce vreau sa marturisesc este ca in sfarsit, am dat si eu peste o persoana careia nu i'a placut diavolul cel imbracat in Prada. For a while chiar am crezt ca mi'a scapat mie ceva, de mi s'a parut atat de lame ;-)

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog