vineri, 4 aprilie 2008

Ultimili zili

I-am promis unui prieten care s-a mutat din oras si care si-a renovat apartamentul inainte de-a decola ca ma duc miercuri la el si ma uit daca are praf ecetera (contra cost!), el m-a atentionat sa ma duc pliz pe lumina, caci si-a luat lustrele si n-are lumina decit in baie, da´ cu aspiratoru po sa dau.

Luni mi-am demisia de la magazen si voi fi gasibila din mai intr-o shop la erpor unde va invit cu drag daca sinteti in trecere, iar daca mai si cumparati ceva, ma bucur tare, ca pe linga saler, mai iau si-un comision mic. Buticu vinde tsoale pentru dinshii, ieri am primit tsidula acasa cum ca daca doresc sa achizitionez textila de acolo, am reducere (decit pentru mine!!!), fapt care m-a bucurat peste masura, caci daca era magazin pentru cucoane, eram mai falita decit acu, ca io ma aptsin pina dau lovitura, si normal, mare doamna.
Jobu nou nu e ala la care am aplicat si-am luat-o-n freza, da mi s-a rasluat de jobu actual si in plus, daca tot m-am mutat la tsara si nu ma mai intilnesc cu fanaticu meu nambar uan N. zilnic, nu-l mai vad nici in fiecare zi lucratoare.

Deci (!!) mi-am dat demisia. Luind io salaru fics, dar lucrind lunar mai putsin, ca asa au gindit mintile luminate din conducere, am acumulat un frumos numar de ore platite, dar neprestate, asa ca acu s-a tiparit planu nou si m-am vazut agitindu-ma dei bai dei, mai putsin uikendurile.

Asa ca miercuri m-am dus diiiiis de dimineatsa la amicu sa-i deretic, m-am intors dupa magazen o tura, m-am mai dus si ieri dupa job si-am terminat si-acu-s cocosata de vrednica ce-am fost, n-am rinit in viatsa mea pentru mine ca acu pentru el, da l-am usurat de-o suma bunicica, asa-i trebe, n-am remujcari.

Marti dimineata m-am trezit foaaaarte ofilita ca n-am luat jobul rivnit, acu sa fiu sanatoasa, intre timp sint tot oleaca ofilitsica, da mi-am revenit, m-am orientat la butic erporteristic deci.

M-am apucat de citit un Ephraim Kishon care nu poc decit sa-l recomandez, este satire care ma rid uneori de era sa ma inec de citeva ori in autobuz, da am avut zile.

Asa ca am cugetat eu in capu meu sa nu-mi iau joi revista de birfe, care acu is cam distrusa sincer, ca oaaaare ce s-a mai intimplat cu vipurile bai???

Am servit si teveu consistent, deh, sa ma dreg, serealele mele si doiciland cauta super modelu, care ieri seara am racnit mult la emisiune caci e doo care atita se iubesc de-mi vine sa arunc cu ceva in teveu, asa mi-s de dragi. Si m-or lasat intr-un suspans de zici ce-i aia!

Apoi a fost nuj ce top10 cu enterteinarii care e mega bogats care pe nuj ce loc este bred pit care este cu anjelina deci care a zis prezentatoarea ca ei is foarte caritabili asa adica sa-ntreaba zilnic am facut azi o fapta buna? am facut azi o fapta buna? vai azi n-am facut nicio fapta buna care m-a distrat faza.

Poate nu stiati ca nambar uan a fost stivan spilberg care cind l-am vazut am zis clar pe martin scorsese pina si io il recunosc!

Tin la silueta mea, am servit dupa cum urmeaza saptamina asta miercuri la pitsahut pita praji cu usturoi si rosii si taliatele carbonara, joi la chinej supitsa si legumi cu pui si orez, vineri ne-a dus drumu spre mecdonals si am infulecat turbats. Intre timp am achizitionat si semintse, caci sint iar intelectuala.

Cam atita!

3 comentarii:

  1. nu fi ofilitsica, da-i in pardonul meu, pierderea lor! spor la shop, il imbraci pe mister din cap pana-n picioare :) te pup de langa pisica mea cea grasa !

    RăspundețiȘtergere
  2. subscriu la spusele antevorbitorului meu.
    acuma, treaba-i ca eu beam neste zuc, sa ma dreg dupa tigara, si am pufnit in cana. si din cana, pe laptop si pe ecran. io zic sa pui un disclaimer pe vreundeva, acest blog dauneaza grav sanatatii, risc de accidente, etc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Uau, din mai în shop la erpor, zici? Păi asta e o veste de o mie de puncte, doamnă! :)

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog