miercuri, 16 aprilie 2008

Steaua (post lung)

Am avut la un moment dat o colega de origine italiana la magazin, pe numele ei duamna Salato. Mi s-a parut ca are un nume de familie haios si am aflat c-o cheama Stella mai departe. 16 ani, micuta si de statura, un pic plinuta, par lung negru ondulat rau, cu gusturi vestimentare nu foarte ca ale mele, gen blugi strimti, curea dolceegabana mare rau si maieuas verde brotac, cu usoare urme de buric gol.
N-am mai vazut-o de la o vreme, la noi sint fluctuatii masive de personal.

Acu vreo citeva saptamini in ziarul de simbata era ditamai pe prima pagina Reprezentanta oraselului nostru in finala la Germanica isi cauta superstarul!!!
P. s-a ris si a comentat ca daca zboara din finala, n-o sa mai fie o onoare ca e de la noi din siti, ci o sa fie "amarita din cartierul cutare" (fiind asa un soi de rivalitate pe cartiere, cum ar fi la nivel romanesc mai amplu moldoveni/olteni (un exemplu!)).
M-am uitat si eu pe ziar, Stella Salato, 22 de ani. Din poza, semana rau cu fosta mea colega. (Plus ca la vremea aia uitasem prenumele tipei cu care lucrasem, m-a mirat numele de familie si asemanarea fizica.)

Intre timp, mai precis week-end-ul trecut parca (hai sa fie 10 zile), Stella si-a ratat sansa de-a fi superstar, a fost intre ultimii 8 am impresia. Chestia e ca (pare-mi-se ca e fix ca la romani) daca nu suna destui sa te voteze la televizor, esti mincat. Si de la asta i s-a tras, cred, daca n-or fi mismasuri de culise, ceea ce n-am de unde sa stiu.

Ieri la ora 12:50 urcam scarile rulante, Stella de 22 de ani le cobora. M-am mirat ca a venit la noi la magazen, care sintem eftini, ea, aproape un VIP.
Niki venea din pauza, i-am zis phii tu e Stella la parter acu o coborit. Ea mi-a zis aha. In discutie s-a bagat doamna Maro (pe care n-o sufar, o sa explicitez mai incolo de ce) si a rinjit radios caaaaci Stella tocmai ce i-a dat dinsei poza cu autograaaaf! Io mi-am vazut de ale mele.

La ceva timp dupa ma intreaba doamna Margareta daca am poza cu autograf. I-am zis ofilita ca nuuu si ea mi-a zis iti dau eu una, ca am luat doua. I-am multumit fierbinte.

Peste vreo doua ceasuri plimbam pisicul prin magazen cind din nou Stella! Impreuna cu o tipa de virsta ei, cautau nu stiu ce rechizite. Am studiat-o intens, dar discret, imi place sa cred, si-am observat ca alti cumparatori aflati atunci acolo faceau acelasi lucru, dar nu stiu cit de discret.
Si-atunci mi-am pus miinile-n cap si mi-am zis ca nu mi-as schimba soarta cu vreo Britni nici pentru toti banii ei.

A, despre doamna Maro fac post separat.

Miine e joi si apare revista de vipuri pe care evident c-o s-o cumpar!

Un comentariu:

  1. chiaaar, salataaa, cand au zis astia la tv din ce oras e, eu i-am zis lu D, tuu asta e orasu lu Viooo :D

    in rest, fata frumoasa, dar cam boring, parerea mea ;))

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog