joi, 10 aprilie 2008

Am mai visat

azi-noapte: ca era ziua mea si uitase toata lumea cumva, inclusiv eu. apoi totusi am primit de la Angela un ploveras maro facut de minutsa ei, cu nu stiu ce modelase delicate pe laterale si pe pieeeept avea o gisca alba cu portocaliu fuarte fuarte cula si pe deasupra gistii scria cu litere mari si diversze culori caaaci
MEIN NAME
IST
(VIO)
VEZI
MAI
JOS.
si ploverasu era fuarte modern desi clasic, avind in spate un tricou alb, adicatelea era la modul 2 in 1. moama ce vise modernistice am! clar mi se arata cariera la milano paris niu iorc! am zis!

ieri-noapte erau niste ciini intr-un tarc si sareau intr-un colt al tarcului si isi prindeau gitul in gard si am crezut ca or sa se sugrume, dar m-a linistit cineva ca asa fac ei si intr-adevar n-au patit nimic. ce bine.

foarte pe bune si nevisata, m-am intilnit cu Angela la alimentara, dar dormea pe ea, i-am facut 7mii de semne si nimic, ma rog, poarta ochelari, da a recunoscut apoi ca se gindea la ale ei, chiar si in cele citeva ori cind m-a maturat cu privirea si nema. Bine, fix aceeasi chestie mi s-a intimplat si azi-dimi cind il duceam pe P. la masina parcata in curtea barului si am trecut la juma de metru de duamna Angelicacare iara nu m-a vazut. Or e de la mine, or e de la persuanele astea cu nume ciudate:). sau poate is o fantomaaaa!
da daca da, de ce nu pot sa dorm la munca si ma depisteaza sefu urgent?
a?

ma duc sa ma uit la supermodelu german si sper sa ii fie foarte foame lui P. (adica sa faca ceva, ca si mie mi-e cam foame, da n-a parut sa-l impresioneze chestia gruaznic de mult). cele 7 milchschnitte pe care le-am halit nu prea tin de fuame.
aide cius!

3 comentarii:

  1. Iooooi, Milchschnitte!!!! Cat e de buuuuun!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu pot să îţi zic din altă perspectivă: eu sunt o angelă angelică, pot trece pe lîngă om fără să îl recunosc, poa' să mă strige şi nu-l aud (iar te-ai cufundat în stele, ar zice vreun eminescu :D :-s)

    RăspundețiȘtergere
  3. mai nashpa sunt fazele cu oameni care te cunosc si se vede ca te recunosc, da' isi spun probabil "sa salut primul (prima), sa nu salut? ia sa vedem, ma saluta daca nu salut eu?" etc. etc.

    pe astia Gramo ii saluta la primele faze de genul asta, dupa care se face ca nu-i cunoaste. :)

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog