joi, 10 ianuarie 2008

42

De două săptămîni n-am lucrat joia. În prima, am dat telefon să întreb cînd să vin, tipa de la informaţii a vorbit cu şeful, şeful a zis să nu mai vin, aia mi-a comunicat şi că mă trece absentă, cum vine asta, sînt în plan de la 8 şi la 10 sun să-ntreb cînd vin?
M-am făcut foc şi pară, că nu fusese ideea mea, în fine, era aia întoarsă, a ieşit bine.
Data trecută iar am sunat, mi-au zis că încă n-am de ce să viu, mă sună ei mai încolo, au sunat, nu veni, ni videm vineri. Minunat.

Ieri aveam nişte trebi, dar am preferat de lene să termin cartea, că mi-am zis ah lasă că le rezolv mîine dimi, că şi-aşa cine ştie cînd m-or suna ei, dacă.
Numai bine mi-am făcut potol dimineaţă, am frecat-o, tocmai voiam să plec, telefonul, vii? Ah, vin.

După ce-am terminat munca, m-am uitat la dvd-uri şi-am pornit-o-n biznizurili meli. Am rezolvat la oprirea 1, una din trei, dar esenţială. Am fost apoi pe la poştă, la gară şiiiiiiiiiiiiiiii
la cum so fi chemînd agenţia de muncă? (Aia de stat, le-am zis că-mi expiră cîndva contractu, m-or luat în baza de date, să videm, pe 6 febr am un randevu perzonalizat.) (Azi n-am băut şi nu beu, da-s obo şi mă culc imediat.)
N-am stat la nicio coadă, a fost meserie sincer, ba s-a şi încheiat programul, l-am sunat pe P. să mă remorcheze, mi-a intrat operatuarea de x ori, m-am lăsat păgubaşă, am intrat la aldi.

Am luat nuj ce ginseng şi nişte echinaceea şiiii pe-aproape de casă (unde se plăteşte) mi s-au scurs ochii după nişte cabanos, care-am cumpărat.
Am băgat diversele în rucsac, am desfăcut ambalaju de la cabanoş şi-am halit ca vagabonzii pe stradă vreo juma de drum şi circa 21 bucăţi, din 42 cîţi cică erau de toţi. Ah ce buni au fost, balsam la stomah!

Îmi îngheţaseră copitele spectaculos (alea cu care una ţineam punguţa, cealaltă băgam în fizic), n-am remarcat animaluri fără stăpîn care să vrea să m-adopte sau măcar cîrnaţii.
P. m-a sunat, i se-nchisese telefonu, ţi-i fuame? Not rilii, eu cu gîndu la cabanoş. Da' dacă vrei tu musai să faci, să ştii că nişte mămăligă aş servi.

Aşa că m-am plasat pe scaun la masă, i-am pove aventurile, am halit buuuun, apoi la tv concursu din taxi cu întrebările şi un film la care m-am uitat pînă la primele reclame şi care mi s-a părut slabist, da na, lui îi place că-i cu vrăjituare. Mi s-a părut la fel de grozav ca o porcărică cu linsi loăn care era într-o sîmbătă şi pe care l-am dormit, pe bună dreptate.
Faza cea mai culă a fost că nicol kidmen îi pove lu sandra buldog de gagicu ei, Angelo.
Ce naţie mai e şi angelo ăsta întreabă sandra.
bulgar zice nicol. din transilvania.

:D:D:D (pardon, foarte plauzibil, sînt eu rea! :D:D)

cam atîta, nuapte bună.
ps titlu se referă, normal, la simbolisticacaltaboşilor.

Un comentariu:

  1. cel cu loan-ul nu l-am vazut nici eu, dar pe cel cu vrajitorelele, l-am si anume vazut pentru ca si deoarece sunt fana sandra bullock... fana la nivel mediu evident.. fara istericale si urmarit persoana in noapte...

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog