sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Last

Poate aţi observat că blogul a fost parolat în ultima săptămînă. Acum nu mai e. Pentru că nu ştiu cum să iau cu mine pe noi drumuri blogheristice:) numai pe cine vreau, o să-mi fac un blog nou, parolat, şi o să postez aici un link. Aşa va apărea şi post nou în google reader oatevăr şi mai vedem ce se mai întîmplă.

Tot nu sînt pe facebook (am văzut ieri că şi mama e!), dar aruncînd un ochi acolo din contul lui P., am văzut o chestie care mi-a atras atenţia şi am făcut-o şi eu. Nu mă pricep la photoshop, aşa că în fine iată despre ce e vorba:

1 - Go to wikipedia and hit random. The first random wikipedia article you get is the name of your band. 2 - Go to quotationspage.com and hit random. The last four or five words of the very last quote of ......the page is the title of your first album. 3 - Go to flickr and click on “explore the last seven days”. Third picture, no matter what it is, will be your album cover. 4 - Use photoshop or a similar program to put it all together.

Voila:
numele formaţiei mele esteeee
Boxing at the 1920 Summer Olympics – Men's welterweight
:)))

primul meu album esteeee
"serious examination is false wit"

Iată şi coperta!

7 comentarii:

 1. nici tu nu facebook? credeam ca sunt singura :)))

  RăspundețiȘtergere
 2. Haha... excelent nume pentru o formație! :) Am făcut și eu experimentul ăsta mai demult și mi-a ieșit formația "The Secret Life Of..." (care din întâmplare e de fapt numele unui album) și albumul "six children and no theories" :)

  Pentru curioși, coperta întreagă e aici: http://www.facebook.com/photo.php?pid=2012969&l=129f8bd832&id=693721992

  RăspundețiȘtergere
 3. am vazut ca e parolat si mi-am zis ca sigur am pierdut ceva. pai de ce sa iei doar pe unii, spuse monica inciudata ca iar ramane pe dinafara.

  RăspundețiȘtergere
 4. Am vazut ca ai deparolat si tare m-am bucurat. Si, daca faci un blog nou, te rog, nu il inchide pe acesta, lasa omul sa poata intra cind are timp si poate - si sa mai ceteasca din urma. Io tot nu am citit tot, de la inceput. Ca sa nu zic ca, fiindca nu vreau sa-mi fac o lista nesfirshita de Favourites, evit sa mai adaog linkuri la diverse bloguri si mai intru la tine ca sa ma conectez la unii si altzii din blogrollul tau. Na, acu am zis totul, ca la confesiune.

  RăspundețiȘtergere
 5. Imi spui si mie blogul tau nou Vio?
  Imi spui si mie blogul tau Vera?

  RăspundețiȘtergere
 6. Dan - eu nu am blog. Doar scriu la altzii, de obicei amici sau presque. Desolee.

  RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog