duminică, 29 august 2010

Colorez

Am impresia că este o fază în SATC filmul 1 în care domniţele vorbesc despre sex şi folosesc verbul a colora pentru a descrie acţiunea, pentru că de faţă e şi fetiţa Charlottei şi să nu audă prostii, da?

Am fost joi la Aldi să iau nişte piese de îmbrăcăminte (!) de ploaie şi am dat şi de un set de 5 cărţi de colorat la 3 euri parcă. Cum moştenitorul familiei e iar în vizită, am zis ah la preţul ăsta merită!

Ieri i-am prezentat prima cărticică, maică-sa entuziasmată, bunică-sa vai nu e prea mic, în fine, n-aveau creioane colorate, am fost eu cu el la cumpărături, scumpe în disperare culorile!!! Acasă distracţia a durat cîteva minute şi adios.

Azi la bunică-so am găsit creioane. Ţac am adus o altă cărticică de colorat de la noi, iar relativ subţire interesul juniorului, dar cum bunică-su avea două seturi de creioane, i-am cerut pentru mine unul, am venit acasă şi m-am apucat de colorat.

Mai trebuie să precizez că mi-am mai luat o carte de colorat cînd depăşisem clar vîrsta, nu ştiu de ce mă fascinează acţiunea asta, poate pentru că nu am deloc amintiri cu mine colorînd în copilărie, plus că nu am deloc, da deloc, talent la desen şi coloratul îmi dă impresia că sînt o mare artistă şi creez pe bandă capodopere, ceea ce aşa şi e, să fim înţeleşi.

PS Benjamin Biolay e pe locul 1 în topul ascultărilor mele de pe last.fm, îl urmează în ordine Maxwell Street Klezmer Band, The Beatles şi Pink Floyd, Itzhak Perlman & Oscar Peterson, Giora Feidman, Kings of Leon şi Depeche Mode.

8 comentarii:

  1. Ioi, ce fain!!! :) Eu am un set de creioane colorate, primite când eram mică (vreo 12-13 ani) de un prieten de familie beligian, pe care le am și acum și la care țin ca la ochii din cap. Nu am colorat vreodată cu ele, ci doar am făcut câteva felicitări de Crăciun și de zile de naștere.

    M-am gândit și eu de câteva ori să-mi iau o carte de colorat, dar nu cred că m-ar lăsa sufletul să folosesc creioanele alea speciale :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. păi poţi să-ţi iei alte creioane:), am să mă mai uit aici pentru mine, cînd s-or mai ieftini, acum abia a început şcoala şi ieri erau unele cu 12 culori la 12 euro, I mean hello?!, le-a scăpat o dată pe jos copilul şi poţi să le zvîrli, mulţumesc, nu...
    coloratul în sine mi se pare foarte relaxant şi frumos aşa şi, da, poate pueril, dar merită şi merit! :)

    ce rapidă ai fost!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie-mi plac la nebunie labirinturile. Cu Pink Floyd sunt cu totul si cu totul de acord.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dan,
    chiar că da, de alea am uitat. Iar de Pink Floyd, cochetez cu gîndul să mergem la Barcelona pe 27 martie la Roger Waters. E drept că e și mai pe aproape, da n-am ajuns niciodată în zona aia și mi-aș cam dori:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Prin martie cânta si la Bercy, rezervarile se fac însa dupa septembrie. Deci dupa vacanta noastra. Dar pâna atunci parca l-am vazut pe Santana în toamna asta prin Belgia. Si pe 21 cânta Guns la Bucuresti si o sa fiu pe-acolo. Prea multa muzica...

    RăspundețiȘtergere
  6. a, eu credeam că parisu e vîndut, da n-or fi început încă.
    și noi sîntem în buc cînd cu guns, da nu ne ducem. :)
    mergem aici la un concert pe 19 și e de-ajuns totuși. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Omîgî, omîgî, io vreau d-alea de pictat dupa numere, stii, malen nach zahlen ! Cred ca stiu ce vreau de Craciun :D

    RăspundețiȘtergere
  8. luisa cu z,
    ci faci tu, mai exişti? :)

    să-i scrii lu moşu scrisuare, că nu ştiu dacă-m citeşte blocu!

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog