sâmbătă, 1 mai 2010

Dulapul

La cererea milioanelor de telespectatori și cu ocazia zilei de 1 Mai, oferim în premieră mondială jpegi cu mult-doritul dulap, surprinse de paparazzii noștri azi dimineață.*
E mare, mai mare decît două dulapuri duble și e făcut la comandă, pentru necesitățile familiei lui P. În fine, Angela s-a săturat de el și ni l-a dat nouă. Și e făcut pe măsura peretelui pe care se află. Ușile sînt glisante și cu oglindă-oglinjoară, după cum se vede.




*apreciez discreția, că nu știu de ce am folosit pluralul. la fel, ba chiar mai mult, apreciez comentariile, chiar și pe alea invidioase, dacă mai era cazul să precizez.

14 comentarii:

  1. Ah, deci bajbai cucomenturile astea...

    Hm, invidioase, spui? Dar ce zici de verzi, ca fierea sau ca veninul, tu alegi!

    Deci nu se poate, oglinzile alea n-au urme de dejte, de partea aialalta totu-i neted si impaturit, deci!iar nu-i casa locuita...

    RăspundețiȘtergere
  2. Gabi,
    te descurci minunat! :*:)

    Oglinda cea mai dinspre geam are niște urme sănătoase, da n-au ieșit în poză și nu chiar îmi pare rău:))
    Cică au fost șterse de praf pe 7 aprilie (îmi amintesc întîmplător data) și e totul numai meritul lui P., care era în concediu și pus pe fapte mari. Din păcate a doua zi l-au apucat durerile de spinare, așa că n-a continuat cu bucătăria, așa cum planificase.

    Faptul că n-avem perdele ar putea da de bănuit că e nelocuită casa, corect! :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ah, nici n-am bagat de seama lipsa perdelelor:))
    Dar, verdele-i si mai verde! Adica ai ajutor la spalat geamuri si alte fapte mari?!... Sa nu-mi amintesti ca n-a apucat sa le ouna in practica, numai intentia si tot ma face verde de.

    I-o-nteleg pe puck. Da, da. Voieurism curat ce fac eu acile:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Gabi,
    păi eu vă dau apă la moară, cu exhibiționismul eu! (E drept că definiția din dexonline m-a confuzat vag!, să zicem că e sensu extins...!)

    Mie nu-mi place cum face P. curat, de aia prefer eu, da de cînd sîntem împreună, cred că am făcut cam jumi-juma, că eu la început cel puțin n-am mișcat nici un deget. Da mă deranjează că el crede că nu poate fi curat decît cu o tonă de chimicale, io protestez și-i dau indicații prețioase! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ah, cu definitia in cauza, eu numa' dupe ureche, n-am aptitudinile necesare:(
    Cat priveste indicatiile pretioase ma indoiesc ca poti atinge prefectiunea alor mele care, de-a dracu' ce-i chelea pa mine, nu ma potolesc pana nu-i scot din sarite si se lasa cu "ia fa tu cum iti place, ca nimica nu-ti convine!":))
    Da-da, jos chimicalele, dar sus microfibra:D

    RăspundețiȘtergere
  6. da, da, Gabi, cunosc asta cu „dacă știi tu așa de bine cum se face, ce nu pui osu singură?!” hm!

    nuj ce-i microfibra, adică am o vagă idee, da' nu-s sigură. mi s-o schimbat tastele la tastatură, nu e on topic, da' mă derutează!

    nici eu nu doresc să am chiar aptitudinile alea!
    da' anunţ deja că am pozat camera de unde tastez, care nu prea a văzut ordine la viaţa ei. a, şi chiar şi muntele de rufe murdare! :))

    da' pe next time, cînd o fi, căci acu mă preparez să mă văd cu turca.

    RăspundețiȘtergere
  7. Microfibra e tot un soi de chimicala dar sub forma de textila:)
    O carpa de praf pe romaneste, care nu-sh cum face, dar umezita chiar curata binisor si fara detergenti.

    iti doresc veselie la drum de seara!

    RăspundețiȘtergere
  8. ăăăăăăă, când vă săturați de el, puteți să-l faceți pachet să-l trimiteți la mine? :)))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Gabi,
    am niște microfibre din alea, da habar nu aveam ce proprietăți paranormale au:)). că sincer nu prea le foloseeesc. marea curățenie pe care o fac din cînd în cînd este datul cu aspiratorul, iar prin baie șterg chiuvetele cu un prosop, da mai răruț. :)
    da totuș rarisssisssssim îmi fac o zeamă bio:)) parțial, adică torn în apă oțet, sucu de la o lămîie stoarsă, niște bicarbonat și cîteva picături de ulei de mentă or oatevăr ce-o fi ăla, de miros îmbătătoriu.

    Mersi, ne-am distrat betonel! :)

    Mara,
    alles klar, ist gebongt! :))

    RăspundețiȘtergere
  10. deci, vio, cer scuze, ca nu ierea din lipsa de interes, DIN CONTRA, sint intr-o admiratziune care ar fi muta prin grandoarea ei, daca nu ar fi exprimata in scris, caci nu pot sa ma contzin DE INVIDIE, da, DE INVIDIE, traiasca moodurile Angelicai, care s-a sastisit de aceasta perfectziune a conceptului de shifoner.
    Mie imi place camera voastra, cum transpare ea in dagherotipa, nu sint fana de perdele, as long as num bate lumina in ochi si nu se uita nimeni la mine cind sint in pat, treaza sau dorminda.
    Motivu tacerii erea ca eri am avut un program beton, de dimineatza pina seara si nu am mai avut energie sa intru si pe toate blogurile, dupa ce am raspuns la meluri si am scris la suzi pe Forum (care, sa zic drept, num da a mare satisfactziune, ca vad ca lumea e si mai putzin vioaie la intretzinut conversatzia acolo, decit pe blog!)
    Acu e un frig de noiembrie si intuneric afara ca iarna, in timp ce vaz la Bucurestiul iubit 24 de grade si cer d'azzur, care ma oftic peste poate, de ce domne nu concura toate intru multzumirea sufleteasca?
    Ma duc sa iau linte, sa fac o supa de linte cu cirnatz afumatz de i-am loat eri dintr-un sat, cica garantat curatzi si de casa, desi nu sint afumatzi ca ai nostri, atunci cind sint adevaratzi! Avem mosafiri la cina, asha ca am trebi, da te vad pe mel, ok?

    RăspundețiȘtergere
  11. am uitat să zic mai devreme cînd făceam pe gospodina că trebile alea cu oţet bicarbonat lămîie diverse arome le am de pe blogul sideris, nu le-a născocit scăfîrlica mea solo. :))

    vera,
    bine c-ai apărut, că mă gîndeam că te-o lăsat rc dulapu meu de mini-VIP.

    mia-m pla perdelele şi avem unele, de fapt îs draperii, din alea de soare deci, se văd expuse în primele poze cu hăinăritu meu, cel mai sus, nişte chestii cu portocaliu. da deci din dulap ele nu prea protejează de nimica:). în genere în dormitoriu ţinem obloanele exterioare trase. nu-s obloane, nuj cum le zice, tot uit, îs mecanice, le coborîm cu o sfoară.
    deci la prima şi ultima spălare a perdelelor/draperiilor alora de cînd ne-am mutat noi aici (ele erau deja în locuinţă) s-au rupt nişte răhăţele de cîrligaşe de plastic şi le-am cumpărat să le înlocuim, da n-am apucat, căci verii bizii. :)) (de luni de zile, normal!)

    RăspundețiȘtergere
  12. Pai, vezi? Singura ai descriptzionat parte din motivele pt. care num plac perdll. (pentru tine: per-de-le-le).
    Manerveaza sa le tot trag catre deschis si porma inchis, sa le dau jos si sa le pun la spalat si porma trebe calcate si REINSTALATE, un coshmar de care nu am nevoie.
    In casele in care am stat pina la asta de acum, am avut perdele, dar nu am avut nevoie de dinsele, ca eram departe de orce ochi vijilent. Acu nu am mai pus perdele, de cind cu noul apartament, desi aici se vede din toate partzile. dar am hotarit ca nu imi pasa, sint in casa mea si fac ce vreau si cine se uita, o face pe proprie raspundere. Mi-e neplacut in unele momente, dar mi-e si mai greu sa ma joc de-a trasul si spalatul si calcatul lor, asha ca nichts.
    In plus, string o graoza de parf si, cum la mine vine familia partzial alergica si eu insami am o alergie si la praf, mai bine fara. Evident, tot eshafodajul ascunde in general lene, dar si nishte mici motive mai serioase. Bineintzeles, toata lumea imi zice de 3 ani sam pun perdele si familia alergica idem. Niste fameni.

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog