marți, 4 mai 2010

Anunţ

O ştiţi pe Alice Drogoreanu, da?
Cu blogul krasavita, cu multe poeme şi fotografii?

Ei bine, Alice e pasionată de căni, ca şi mine! Adică nu i-am cercetat colecţia, să nu exagerăm cu asemănările, punctul comun rămîne unealta din care bem diverse şi care are toartă, gusturile le discutăm mai încolo.

Aşa. Lui Alice/Alicei i-a venit idee să facă un blog dedicat cănii. Şi-ar dori măcar o cană pe zi, cum a fost ideea şi la paronime, de exemplu.

Cine doreşte să contribuie, poate sa scrie aici un comentar sau direct pe blogul tee-kăni sau să trimită e-mail la alicedrogoreanu at yahoo dot com ori dovira at gmail dot com.

Pe lîngă fotografii, ar fi frumos să se adune şi poveştile cănilor. Sau şi poveşti amintite imaginate visate cu căni: cum arată, unde eşti cînd închizi ochii, madlene... :)

Vă rugăm nu vă sfiiţi!

3 comentarii:

  1. Foarte dragutz. O idee minunata, desi nu foarte originala (vezi Belle si altzii); dar Paronimele, dupa ce ne-au incitat, au intrat intr-o letargie total plicticoasa.
    Sper ca chestia cu canile sa fie mai solida si de cursa mai lunga.
    Tzi trimitz cana pe mel, ca nu stiu sa pun poza in comment pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce idee mişto! :) O să vă trimit şi eu poze şi poveşti cu cănile mele :D

    RăspundețiȘtergere
  3. vera, ionuca,

    mulțumim frumos de reacții!

    nu zicem că-i originală ideea, da e frumoasă. cer scuze că a durat atîta cu aprobarea: sînt cam obo cu jobul și dorm pe canapea de sting. acu doar am trecut să închid computerul pe care apucasem să-l pornesc și-atît, apoi somn.
    pliz șou încă oleacă de înțelegere, 1000 x thank you! :)

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog