joi, 26 noiembrie 2009

Giora Feidman la Chisinau

Nu stiu daca intereseaza pe cineva, da' am gasit informatia asta pe site-ul lui Giora Feidman. Pe 12 decembrie 2009 la t.b.a. (nu stiu ce e asta) in Chisinau, Republica Moldova. Programul se numeste "Feidman and Virtouses of Moscow".

Eu incerc sa merg pe 4 decembrie la un concert in Rüsselsheim (la o aruncatura de bat dupa aeroport), "Feidman / St. Petersburger Kammerphilharmonie".

Pe 9 decembrie e concert in Wuppertal (mesaj codat pentru 80a:) ), "Feidman / Internationale Symphoniker" (in Stadthalle).

A! Cine-o Giora? Pai, un flacau bunuts foc:)

7 comentarii:

 1. am vazut afis in wuppotal :O, eram sigura ca trebe sa jtii :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Scuzati deranjul.. tba=to be announced.. un fel de vom reveni.
  :D

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna, esti interesat de un link exchange cu blogul meu? www.babdlogger.org . Mersi anticipat!

  RăspundețiȘtergere
 4. Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
  Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

  Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

  RăspundețiȘtergere
 5. poate iti plac poeziile naive
  http://ivcelnaiv.blogspot.com/2009/11/le-toi-de-moi.html

  RăspundețiȘtergere
 6. vio - te-au napadit spammerii, fata. Mai da si dta o matura pin casutza.

  RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog