joi, 20 august 2009

muzici si leo

Ieri dimineata m-am trezit prea devreme si ma fredonam prin casa scalambaindu-ma cu AI FIL PRITIIII bla bla, da nu stiam de unde sa-l iau pe jlagar. P. l-a gugalit si iutubat:> si tadam west side story. Mie mi-e cunoscuta o alta varianta, da nu stiu daca o fi prin Friends sau memoria mea colosala inca are o farimitsa din anger management in cap...

Am fo la un concert coristic acu vreo doo luni (Angela, mama lu P., s-a reprodus acolo) si a fo la un monument dat o piesa cu Amerrrriiicaaa care suna a muzical rau de tot, da iara bree ce-o fi fost aia? Cats? Iaca era tot din west side story. Io am imprumutat filmu asta de la biblio si l-am dus inapoi dupa ce-am vazut ca la 20 min din el si mi-am zmulz peru din cap, caci prea multe cintari si dantsuri ma timpesc.

Aici este extrasu, tre jolii.
Bonus cu America.

Aseara ma zgiiam la monitor cam pierduta-n spatiu. Mi-am pus castile pe urechi, am dat drumu la olea de klezmer, am intercalat cu sarciuiri pe iutub dupa hiug grent etc. si m-am cam mirat ca degeaba dau eu mai tare din casti, nu se schumba mare lucru. Ciudat.
Cind m-am dus la nanitsickyii, am constatat caci statusem cu castile pe urechi, da ascultasem la boxe. Tre sa fi fost haios, P. s-a preumblat prin camera, da nu mi-a zis nimica. Plus ca si pentru cetatsenii pasnici plimbareti prin fatsa geamului tre sa fi fost haioshel, muzica urla, io ma vedeam cu casti. Ce cul.

Leo mai incolo.

3 comentarii:

  1. Vio,
    iaca ginduri de azi:
    1. Brava pt. rezultatele la analize, ma bucur.
    2. Mi-a placut ca si femeia kazahstaniana stie sa se impuna si sa nu permita ineptii ezajerate partenerilor masculini.
    3. Cinticelul dumitale e destul de timpitzel, scuza-ma, te rog. Dar Nathalie Wood era dragutza si desteapta si se vede un pic si in clipishoru dumitale. Pe de alta parte, Anger Management unde Adam Sandler si nebunu alalalt cinta in voatura - mi-nu-nat! Desi cinticelu tot e megabanal si plicticoshel.
    4. Astept continuarea cu Leo. Nu te face ca ai uitat.
    5. Nu lasa epizodu cu castile+ boxele sa te destabilizeze. It is pretty standard, sooner or later. 'Shti in rindul lumii!

    RăspundețiȘtergere
  2. la mine la cooperativa (unde peste 50% din munca era cu casti pe urechi)aveam colegi care isi luau carcase de casete in cap pentru ca faceau ca tine. faza e ca ascultau la maximum, iar strigatele cele mai cele erau alea in care erau acuzati ca si-au pus casti ca sa-si protejeze timpanul.deh, un fir, o mufa, un gest uitat..

    RăspundețiȘtergere
  3. Vera, m-am reprodus cu Leo, poftim:P

    Vera&Monica, sentimentu e totusi ciudatsel cind itsi dai seama de treaba cu castile si cu boxele. Na, cel putsin la mine o fo.

    Bai fetili mersi de vizite si de comentarii.
    >:d<

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog