miercuri, 19 august 2009

A doa zi (ca dor n-o sa tsina trei zile :O ! )

Pentru cine chiar nu e la curent cu piinea lu Vio, dinsa vinde diverse chestii pentru neni la aeroport (pleiboi chiar nu, da tsuale deci). Azi intra o asiatica destul de pierduta-n spatiu, ii zic hai bonjur va ajut cu ceva pe doici, ea zice nimica, io trec mei ai help iu meibiiii??? Ea se mai uita in stinga, in dreapta, face stinga-nprejur, isi propteste miinile pe tstsele ei personale si zice UMEN??? nooo nooo onlii men zic io. A! asiatica iese.

Vai ce m-am ris! (pardon, da a fost una din cele mai haiosele faze de pina acu la job.)

P. a facut azi gem de mirabele, adica de un fel de prunisoare culese de tata-so din gradina (sa ne zica A. cum le cheama pe mirabele).

Miine scumpul meu sef ma trimite la mama mamei cioarelor, o sa fiu doar ca la 4 ore pe drum si lucrez 8, lachii mi! In Mainz sint, daca interesa pe cineva.

In uikend sint libera (nu mai spune! ex-tra-o-r-din-ar! (iac-asa vreau eu sa despart in silabe) si ne ducem la Bremen, bon. O sa mergem cu trenu pina o sa ne vina acru si apoi inapoi. Da iesim? Iesim.

Ca la 3 minute mai la vale de noi sint niste aleiute, abia incape o masina pe acolo. La o mini-intersectie un istet si-a legat bicicleta de un stilp pe care scrie numele aleii. Asta mai acu vreo 2-3 saptamini. Bicla faina, parea noua, parea scumputa. Se fac spargeri prin zona, ca de ce nu? Faceam mici pariuri cu mine (n-am pierdut) cit o sa stea bicla acolo. La putin timp dupa ce-am vazut-o prima oara, legata, am constatat ca-i lipsea roata din fatsa. Cel mai simplu, furi roata. Dar nu, roata era linga roata din spate, fusese doar desurubata. M-am prins eu ca lu cineva nu i-a incaput masina la cotitura si-a facut pe mecanicul. Roata a stat linga bicla vreo saptamina, pina a plecat in lume.
Mai incolo, bicla nemiscata citeva zile, intr-o roata. Simbata asta plecind io mega devreme, mare surpriza in peisaj. Bicla decolase si ea. Dar cum? Stilpul de care fusese legata era culcat la pamint. Cum ar veni, bicla a fost scoasa pe sus:))). Imi pare teribil de rau ca-s mereu pe fuga si n-am facut poze cu fazele acestei spectaculoase aventuri.
Cind m-am inturnat acasa, stilpul era in picioare, indicatorul indicacam inspre o gradina Aleia lu Peste.

Hai la nani, ca cica ma si spal in freza miine dimi, o boi, o gioi!
V-am pa.

3 comentarii:

  1. vai, nu ma pot opri din scuturat de ras la faza cu uuuuumen! pentru ca vizualizez, deci desigur.
    shapai faza cu Mainz/ul e temporara, nu?
    la Brema ce faceti, ii cautati pe muzicanti?
    mai era ceva, dar am uitat.

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-am amintit: nu ma cheama A. dar poate ca ar fi bine sa stii ca facea gem de corcoduse?
    ps->sunt senila. imi amintesc ca acum cateva ore am comentat cu lamultzi ani si alte alea.or nu intra ori ma respingi miseleste?intreb,nu presupun.

    RăspundețiȘtergere
  3. neatsa! :)
    la mainz e decit azi, da orisicitusi.
    iar la bremen ne ducem la o party, na:) la niste frenzi de-ai lui P. pe care eu ii stiu doar partial si care majoritatea is originari de aici din zona si risipiti prin lume si is rarute ocaziile cind se intilnesc mai multi si am si eu liber! :)

    da da, corcoduse indiiid!

    comentu ala nu stiu ce-i cu el, nu i-am facut nimica. vad ca astea doo n-or avut probleme.

    deci pipal pipal zioa mea e pe 20 aprilie, da totusi mersi mersi:))

    da zioa lu A. a fost pe 11 cind a fost la noi si am reusit in final sa friushtiucam in 4 pe terasa:>

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog