marți, 4 noiembrie 2008

Somnoruase pasarele (am mai avut titlul asta, si ce?)

Este o colinda parcacare zice asa dati-va dupa perdele si-ascultati vorbele mele. Asa sa faceti si voi, caci nu m-am lasat si doresc sa las aici pentru posteritatea critica urmatorul panseu de mare valoare si cinshpe carate: Meir Shalev este viitorul Garcia Marquez. Am zis. Imediat termin romanul Fontanelle, care este iara foarte foarte misto, dar nici pe departe la fel de frumos (visul vietii mele de cititor a fost sa citesc titlul urmator) ca prima carte a lui pe care mi-au cazut ochisorii, Judiths Liebe, Iubirile lui Judith si asa mai departe, depinde de traduceri. Haideti fratilor de la editurile romanesti, angajati pe cineva sa v-o traduca in romaneste, nu fiti!

Au pus doua radare de control (adica poti sa treci cu suta la ora si nu iei amenda, doar afli care e viteza ta oficiala) pe o straduta de linga noi pe care limita e de 30 km/h. Strada asta e in panta si acu doua zile era un grup de joveni care au tras o cursa de cartea recordurilor, m-am oprit si eu sa vad ce prezenta radarul, iaca 29 km/h, e bun, caci cu piciorul, am avut si eu cu bicicleta undeva la un 24:D, da asta cind eram mai tinara si era drum drept.

Duminica am avut o clienta care m-a lasat destul de cu gura cascata cind mi-a zis ca are 40 de primaveri si eu ii dadeam, haaaai, treaca de la mine, 30! Asa ca am lasat biznizurile la o parte si am trecut la discutsii de dame, ca adica duamna da care-i secretu dvs!
8 ore de somn
crema (chanel cu doi de n?) de fatsa si de corp (ole) (reclama)
nealcol (deloc? ah nu, decit ocazional)
(io: aaa, da io sh fumez)
ea: pai si io, da nu le sudez, asa 5-10 pe zi
si griji (s-a ris), viata grea, a crescut singura trei copii, ala mare are 20 de ani si cind merg prin tirg se tin de mina si lumea crede ca ea e sora/iubita lui
tipesa a e/imigrat (!!!!!!!) din nigeria la 13 ani (cu familia presupozez)
a vrut sa-si ia cimpii cind a murit taica-su acu 5 ani
multaaaa dragosteeeee
(de altfel a cumparat chestii pentru "barbatul ei", la care eu m-am cam uitat ciudatel, ca zisese mama singura, da n-am apucat sa intreb ceva, ca a urmat)
iubitul meu e casatorit, n-o sa fim niciodata impreuna, asa ca sint fericita ca-l am in week-end-uri!
(tadam)

mi-a placut mult tipesa.

intre altele, am aflat azi ca o colega de-a mea care asculta muzica mistoaca rau nu are 36 de ani, cum credeam eu, ci 41. !!!!!! omg. mistocutsa colega mea, am pus-o sa-mi povesteasca viata ei:D, da ne-am intrerupt la o bucata, cind s-au anuntat rezultatele oficiale la concursul soimul:> care adica cine a vindut cele mai multe sosete in septembrie si octombrie, locu 1, vio!:>>>>>>>>>>
cica o sa primesc din partea firmei o sampanie. colega a zis chiar sa fii antena sa nu-ti dea spumant!
am fost verii hepii de acest foarte muncit loc 1:D:D, dar cam dezamagita de premiu. in primul rind ca incurajeaza alcooooolizmul si in al doilea rind puteau sa-mi dea o excursie in maledive de ex!

dupa ce mi-am cumparat casti prin iulie, mari cit roata carului, ca sa nu-mi deterioresc de tot urechile clapauge, m-am lasat de ascultat muzica in mijloacele de transport finca m-am prins ca muzica de-mi place mie daca nu e turceasca sau variante, ma depreseaza!!! adica imi place asa de tare ca o bocesc de-mi sare camasa de numa, asa ca am luat o pauza. ma rog, mi s-a cauzat chiar de la ultima recomandare din blog, care a fost anthony and the johnsons bird girl care-mi place in continuare la fel de mult, dar n-o ascult. am tone de muzica neascultata pe computator, momental ma tsin in mozart (adica nu mai pot de culta, s-avem pardon).

si cam atit. nu recomand nimanui sa puna mari baze ca ma apucaconstiinciozitatea si scriu iara constant pe blog, desi ar fi frumos.

in ultimul rind, dar nu in ultimul rind, multumesc frumos celor care ma mai citesc si mai si comenteaza. eu mai citesc 3-5 bloguri, n-am mai deschis gugalridaru de prin primavara si cred ca-mi lesina computerul daca ma incumet la asemenea aventura. dar cine stie, acus am concediu.

salutation!

ps am descoperit un restaurantsel micuts (!!!) in frankfurt unde se vinde supa japoneza la 3,80 o portsie mariciuaica, am reushit s-o dovedesc de 4 ori pin-acu, am fo si ieri si azi. Ieri m-am gindit sa ma uit de-un cadou pentru mama lui P. care se aniverseaza miine si voia niste dvd-uri cu "filme de suflet" ei si asa de multa treaba am avut, ca i-am cumparat ei un brat sanatos pentru miine si pentru craciun (P. i-a facut cadou acu citiva ani un dvd-player, buna treaba), mi-am luat mie cadou de craciun (!!!), i-am luat lui P. alt cadou pentru duminica, in fine m-a costat angrou distractia, asa ca am venit acasa si i-am zis lui P. tii minte pantalonii si cele doo plovere de ti le-am adus de curind de la job si-am zis ca-s cado si tu ai vrut musai sa le platesti? Acu is de acord, ca ti-am luat alt cado! Plus sari cu juma de cado la mama ta si iote finc-am fost cuminte m-am intilnit cu moscraciunu meu! P. s-a bucurat de numa:D.
Cica simbata avem petrecanie acasa, ce distractiv, o sa fie bere si meci si ghitarhirouz pe wii. care tocmai l-a parcat o vecina intr-un pachet imens ce l-a adus posta azi cind nu eram noi acasa. Noroc ca nu e greu, da e mare cit doua imprimante cu laser de tonaj greu.
Parca am zis pa, nu?

5 comentarii:

  1. Ce ma deprima povestile astea de amor :-<

    RăspundețiȘtergere
  2. vaaai, ce misto ca ai revenit!!!
    tre neaparat sa te sun, dar nu reusesc zilele astea deloc, saptamana ailalta -promit solemn!
    sambata plec acasa pt. o saptamana, detalii cand ma intorc.
    am job nou, in sfarsit am scapat de chelnareala!
    in doo saptamani ciripesc la telefon.
    bucureaza-te de concediu, wii, petreceri si salutari domnului P.!

    RăspundețiȘtergere
  3. Uvedenrode??? Ce ma enervezi!!!
    Asta e si cuvantul meu preferat!!!!!! PFF :)
    E prima data cand itit vizitez blogul dar scrii cool si cred ca voi reveni! Bafta in continuare !

    RăspundețiȘtergere
  4. Ba eu te rog sa fii constiincioasa, ca eu trec pe aici destul de des si tot astept sa postezi cate ceva!
    Multumiri pentru "dezvaluirile" cu "secretul tineretii" - am retinut nume de firme/creme; si zici ca doamne aceea fumeaza? Deja ma simt mai optimista :) Cred ca era un personaj foarte interesant.

    RăspundețiȘtergere
  5. saluti!

    mi-a ramas in minte faza cu iubitu insurat... frumos... eu tocmai am iesit dintr-o situatie de genu. nu era insurat, este o relatie de muuuult timp. sincer pe mine nu m-a deranjat statutu de femeie fara relatie serioasa, la casa ei, da se pare ca el nu era strong enough sa menegiuiasca 2 relatii in acelasi timp. I'm ok. sper ca la tine omu are suficienta maturitate sa compenseze lipsa prezentei din timpu saptamanii...

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog