vineri, 15 august 2008

OMG (vio revine spectaculos cu linc din iutub normal)

Ah ma scuzati ca am lipsit iar, dar cu motiv intemeiat, ca iar prestez pe baricade ca turcii la Plevna (nu in sensu asta se foloseste expresia? da' in care?), oricum ideea era ca am venit aici la voi cum e datina la noi cu o birfa mica mica da fresha aflata de mine acu din gugal:
prin anisorii noozeci retineti jlagaru asta? Ce flacau chipes, ce fermecator, ce profil, ce cositsa, ce vesta (dubioasa, dar orsicitusi!!!).
Sper ca toate generatsiile stiu la ce ma referez eu aicisha si au suspinat in batista pe ditamai bluzanu (care daca nu e bluzan oricum nu stiu ce e).

Oricum voiam sa va citez mai jos din wiki care zice cum copipastam mai jos:

Personal life
2005 Kadison came out as a homosexual on his personal website at which time he also stated he had recently left a long term relationship.[1]

In incheiere, in afara faptului ca 1 is derutata 2 incep sa-mi urasc sefu cu patima, is prohomosecsuali, dont ghet mi rong.

In plus, o-nteleg si pe Sara Gesca Parca ca si dinsa tre sa fie derutata, mititica de ea.

Si o piesa mega-mega-meserie (pe) care o iubesc (cec mai lastefem profail daca nu ma credeti pe cuvint), videoclipu mi se pare un picuts ciudatsel, de aia recomand auzitu si numai daca tineti mortis, dupa aia (!!!!!), si vizionarea cu sunet.
V-am pa, uikend fain, its a mirical, sint libera. Nuapte buna!

2 comentarii:

  1. Antony and the Johnsons rule!!!! Pacat ca nu pot sa ascult tot timpul ca ma deprima de numa' :|

    RăspundețiȘtergere
  2. Sara Gesca Parca
    Nais, nais... :)

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog