miercuri, 26 martie 2008

Pregatirile de toamna*

unu la mina, computeru a facut de curind iar ca drujba, asta inseamna ca P. i-a scos un ventilator, l-a aspirat alea alea, acu merge fara (nu stiu cit timp) si fara o bucata de carcasa, pericol sa se incinga ioc, la ce frigalau e. a, si deci am uindouz nou si curatsel.
pe cale de consecinta haha nu am nimic instalat pe el, asa ca mai incolo se vor intoarce caracterele romanesti, va fi instalata imprimanta si pe linga ea alte chestii care-mi fac viata mai frumoasa. mint adica, ym a fost necesar ca nu dadeam de mama.

doi la mina a nins cum se poate verifica din postu precedent. precizez ca ultima oara cind am vazut zapada asternuta a fost in noiembrie 2005. si acu avem aproape aprilie 2008.

trei. am mai sapat cu interes maxim si puls crescind pe forumu unde candidati si fosti candidati scriu despre concursul pe care-l am io vineri.
asa ca m-am super ofilit, cizmele mele erau total out, desi la vremea actuala... in fine, simbata ne-am urnit prin magazine si sint mindra posesoare a
genitiv lipsa
-pantofi cu toc de 3 cm dupa capul meu clasici eleganti, dupa parerea vinzatoarei si a lui suzi, sport vag eleganti. n-au sireturi si repet au toc, deci pentru mine is buni si momental ii am in picioare si se pot vedea vag in penultima poza. sau mai clar aici. jupinesele tot ziceau de diversi pumps, care io nu pot, am incercat, nu merge, aim sorii, daca asta o sa-mi serveasca drept K.O., aia e.
-pardesioas-paltonas de la reduceri, negru, nu cine stie ce lung, cu doua rinduri de nasturi, merge, imi sta bine, daca aveti noroc cindva poze, acu n-am cum. am umblat dupa el cu limba scoasa, ca normal in magazine la ora actuala nu se gasesc decit slapi si costume de baie, fiind super sezon
-posetica neagra simpla, potrivit de mare-mica, sper sa-mi incapa spreiu de freza si alte nebunii pe care creca le iau cu mine
-cercelasi falsi perlati

nu am ceas de doamna si ma las pagubasa cu lanticu, aia e

ieri am mai cumparat o tona de chestii, insumind deodorant de oameni normali (adica cu aluminiu, cu care ai vaga siguranta ca emotia zilei nu transpare la interlocutor in forma sudorifico-odorifica!
acetona (vorba vine, ala e scopul, dar cica nu contine acetona, ci alte chimicale)
nu stiu ce creion cu doua capete, cu unul inmoi pielita de la unghii, cu altul impingi pielita, o nebunie
foarfeca de pielite
diverse de prins paru, sper sa arate omeneste in freza mea (as purta cu drag maxim clama de prins peru, da imi aluneca prostu si arata apoi neingrijit!)
ciorapei de dama, mai precis sosete, caci port pantaloni!
un pamatuf de pudra (da ruj de obraji inca n-am si mai ezit)
o oglinjuara de duamne de pus in poseta (poseta, OMG!), precizez ca eu inca detin o fosta oglinda de ford (automobil), cu care am facut super senzatie in trecut, da m-am gindit sa ma aptsin acu
guma de mestecat pentru o respiratie irezistibiloasa

portofel destept am luat cindva, acu nu mai ma jenez decit de continutul lui:D
probabil ca o sa mai impachetez in papornita perie de par, pieptene de redresat cararea (se cheama "pentru tapat", era sa lesin cind i-am vazut numele pe bon), un incaltator, in caz ca in sala de asteptare imi vine ideea sa ma descalt pe ascuns si eventual nu imi mai intra copitele de buna voie, o crema de papuci si obligat ceva de curatat papucii (nu se stie niciodata cum e vremea, clar, si prima impresie in detaliu tre sa puncteze considerabil in plus)
in rest, nu mai stiu
o sa mai am mapa cu ceveu si cam atita.
o groaza de pregateala, sa vedem ce-mi va aduce trebusoara asta.

ieri am urcat in autobuz pe o splendida furtuna cu zapada, eram in pana de cash, am scos cardu, dom sofer, io asa platesc azi. card bagat, card scos, nema bilet. ancor iun foa. idem. soferu: nu aveti bani destui! io: n-are cum, ma aflu in mod exceptional intr-o situatie pozitiva in cont! aaa dar daca trebuia sa incarc cumva cardu, treaba asta n-am facut-o vreodata. soferu: ei asta e, mergeti asa, o scoatem noi cumva la capat. na, asa ca deci am mers fara bilet, n-a fost chiar misto, da am ajuns acasa.

in rest, nimic spectaculos, de-abia astept sa vina vineri si sa treaca si sa pot si eu sa respir omeneste, indiverent de rezultat.
bat kip prein for mi plizzzz!

ps niciun om nu-si da seama ca-s data cu "zmac" pe fatsa, ceea ce pe de o parte e nasol, caci obligator, pe de alta parte, nici nu tre sa fiu ca un semafor, ma gindesc eu... :) orcum se vede ca-s deosebit de ingrijita, vai mie!
ma duc sa ma spal in freza si sa ma dau cu oja.
doamne ce de-a posturi culte pot sa scriu!

ps de la noua reinstalare imi merge momental gugal ridaru, da nu stiu pentru cit timp, m-am uitat doar de curiozitate, caci de citit, mai incolo.

ps 2 am cravata mea sint pionier, nu nu, am facut poze de pasaport si am iesit giugiuca rau, comparativ cu restu pozelor de aceeasi marime din existenta mea. macar atita.

acu mi-am dat seama ca s-ar putea sa nu mai am cv-ul pe computer si eventual nici poza de la cv, uici ud bi a dizaster. na, ce-o fi o fi, papa!



* dat fiind ca s-a verificat ca pun titlurile super la oha (ei, nu cunoasteti expresia!), m-am hotarit sa merg pe drumul meu.

3 comentarii:

  1. Duamnă, deci io ţiu pumnii, decât când scriu îi mai relaxez. plus că mă roade curiozitatea, mai ceva ca un pantof sport-elegant, unde naiba mergi tu, de te găteşti aşa.Dar subces!

    RăspundețiȘtergere
  2. Uai ce pantofi uraaaaaati! Am orbit!
    Tot mai buni is adidasii, zic :D

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog