marți, 15 ianuarie 2008

Senzational (preluare de pe Discovery)

O echipa de cercetatori de la renumita universitate Panna Cotta din California, condusa de profesorii John McStrike si David S. Lucky, au descoperit dupa ani de munca asidua ca mitul disparitiei dinozaurilor din cauza cefaleeelor dianozauritelor este fals.

Culpa nu mai poate fi atribuita doar sexului frumos, cercetatorii stabilind, in urma investigarii a numeroase dovezi, ca dinozaurii inventasera bowlingul, pe care-l practicau cu ardoare zile in sir, zacind apoi lati, fara pofta de mincare, nemaivorbind de alte nevoi naturale, fapt care a dus la disparitia lor intr-un timp relativ scurt (opt luni).

Prof. John McStrike avertizeaza asupra urmarilor catastrofale pe care acest "sport" l-ar putea avea si pentru omenire, concurind de-aproape cu mersul pe bicicleta si propune, in numele echipei sale, inaintarea unei petitii la Senatul American pentru interzicerea mondiala a acestor practici nesanatoase. El intentioneaza o campanie sporita pentru atragerea oamenilor inspre zonele mai putin explorate ale activitatii corporale, in special catre tantra-yoga.

Pentru mai multe amanunte si semnarea petitiei (deocamdata doar in engleza), click aici.

2 comentarii:

  1. asa si sa se mai interzica si fotbalul, masinile rapide si alte maruntisuri de acest gen.. am zis :)

    RăspundețiȘtergere
  2. viooooooo!!undeeee eeeeesti?:(

    RăspundețiȘtergere

Submit Your Blog